Klantervaringen


Door creatieve werkvormen de baan die bij me past

Op mijn werk was een vacature die door mijn hoofd bleef spoken. Zou deze baan de volgende stap in mijn loopbaan kunnen zijn ? Omdat ik er niet uit kwam, heb ik coaching bij Ellen aangevraagd. Juist door aan de slag te gaan met creatieve werkvormen kwam voor mij het juiste antwoord. Die vacature paste niet bij mij, maar ik heb nu wel de baan gevonden die bij me past !

Annet

Dat heeft me energie en veel plezier opgeleverd

Wat drijft mij ? Die vraag kon ik echt niet beantwoorden. Ik werd vooral geleefd door mijn gezin en mijn drukke werk. Ik heb dit – samen met Ellen- onderzocht en door de gesprekken werd dit heel helder. Ik heb stappen gemaakt om mijn werk anders in te richten en thuis meer tijd voor mezelf te hebben. Dat heeft me energie en veel plezier opgeleverd

Esther

Wist de vinger op de zere plek te leggen

Ellen is confronterend , wist de vinger op de zere plek te leggen en wist me in beweging te krijgen om eindelijk eens de stap te maken naar een andere baan. En die heb ik nu.

Joost

Ik vond het best spannend om een afspraak te maken

Ik vond het best spannend om een afspraak te maken en het over mijzelf te hebben. Tijdens het eerste gesprek voelde ik me gelijk om mijn gemak door de rustige en open houding van Ellen. Door haar kritische vragen zette ze me gelijk aan het denken, precies wat ik zocht!

Belinda