Blog


Ik mankeer niets

21 oktober 2019

Ik zit op een plakkerig bankje. Het is druk. Naast mij zit een vrouw en daarnaast haar infuus. “Wat mankeer je? “ vraagt ze. Nog geen half uur geleden zaten we bij de gynaecoloog. Wij bloednerveus, zij dolenthousiast. “ Alle uitslagen zijn goed ! Er is niets met jullie aan de hand!” Ze schudt met haar hoofd. “Geen idee waarom jullie nog niet zwanger zijn geworden…maar we gaan de natuur een handje helpen". Ze schrijft een recept voor.

(gratis) Proeverij voor vrouwen die ongewenst kinderloos zijn

14 oktober 2019

Wil je eens kennis maken met mijn mij en mijn manier van coachen ? Ik organiseer op 26 oktober een proeverij over plan B coaching. In deze proeverij ga je aan de slag met een methode die ik regelmatig gebruik binnen plan B coaching. Je gaat een start maken van een moodboard. Door op een andere manier aan de slag te gaan met jouw vraagstuk rondom zwanger worden of ongewenste kinderloosheid, kom je vaak tot verrassende inzichten die je helpen op jouw weg.

(gratis) Proeverij loopbaancoaching

14 oktober 2019

Wil je eens kennis maken met mij en mijn manier van coachen ? Ik organiseer op 16 november een proeverij over loopbaancoaching. In deze proeverij ga je aan de slag met een methode die ik regelmatig gebruik binnen loopbaancoaching. Je gaat een start maken van een moodboard. Door op een andere manier aan de slag te gaan met jouw vraagstuk rondom je loopbaan, kom je vaak tot verrassende inzichten om een volgende stap te maken. Data: 16 november 2019 Tijd: 9.30 -11. 00 uur Plaats: mijn praktijk in Doorwerth Voor maximaal 6 personen

Mijn nest

10 oktober 2019

Huilend zit ik op een bankje in het park. Wordt zwanger ! Wordt zwanger ! Mijn eierstokken rammelen niet alleen, ze schreeuwen. Ze schreeuwen zo hard dat ik mijzelf amper kan horen. Ik sta compleet in dienst van die herrieschoppers, maar het lukt niet.

De plant (deel 2)

07 oktober 2019

Ze krijgt meer zuurstof. De plant brengt meer ruimte, energie en plezier. In mijn eerste artikel vertelde ik het verhaal over de plant. In de methodiek van Belbin noemt hij één van zijn teamrollen de Plant. Dit is een creatieve, innovatieve medewerker die veel ideeën heeft. Als diegene dit niet kan uiten in zijn werk, raakt hij/zij teleurgesteld en trekt zich terug.

(gratis) Workshop voor vrouwen die ongewenst kinderloos zijn

30 september 2019

Je hoopte dat je kind(eren) zou krijgen en dat is niet gelukt. Daarmee wordt je elke dag geconfronteerd. De ene dag kun je hier beter mee omgaan dan de andere dag. Dan raakt het verdriet je als een mokerslag en kost het je veel energie.

De plant

23 september 2019

Ze is creatief en innovatief. Geef haar de ruimte en de mooie ideeën rollen zo haar brein uit. En dat is precies de reden waarom haar huidige werk niet meer past. Ze krijgt geen ruimte en is gebonden aan allemaal regels en protocollen. Ze krijgt er geen energie meer van. “Ik zie er tegenop om na mijn vakantie weer aan het werk te gaan. Ik weet nu al hoe de dagen eruit zien, met dezelfde vragen van mijn collega’s en het saaie kantoor” zucht ze.

Ik praat weer mee

27 augustus 2019

Zo rond mijn dertigste viel het mij steeds meer op. Ik praatte minder in gezelschap, maar was vooral aan het luisteren. In eerste instantie om het allemaal in mijn oren te knopen, te onthouden voor later….als er kinderen zouden zijn. Ik luisterde naar de verhalen over de gebroken nachten, de overvolle wasmanden en de verbazing over hun partners over zijn/haar rol in het ouderschap. Toen kwamen de eerste pasjes, de eerste woordjes en hoe fijn het was als ze heerlijk lag te slapen.

Creatieve workshop loopbaan

13 augustus 2019

Denk je veel na over je loopbaan, maar lukt het je onvoldoende om de volgende stap te zetten ? Ben je op zoek naar een andere manier van inspiratie voor jouw werk ? Wil je weten of je op de goede weg bent ? Kom naar de creatieve workshop moodboard maken. Door op een andere manier aan de slag te gaan met jouw vragen, krijgt je inzicht en handvatten. Daarbij krijg je van mij professionele coaching, zodat het je lukt om een volgende stap te gaan zetten. Data: 16 november 2019 Tijd: 9.30 -12.00 uur Plaats: mijn praktijk in Doorwerth Prijs: € 35,00

Creatieve workshop vrouwen die ongewenst kinderloos zijn

08 augustus 2019

Je bent ongewenst kinderloos. Dat is best heftig. Zeker omdat we in een wereld leven met veel kinderen en het soms lijkt alsof je de enige bent die geen moeder is geworden. Kom naar de creatieve workshop moodboard maken. Je besteed tijd aan jezelf en je verlangens op een andere manier dan je gewend bent. Samen met andere vrouwen die ook ongewenst kinderloos zijn. En met mij, ervaringsdeskundige en professionele coach. Je gaat naar huis met een prachtig moodboard, steun van lotgenoten en inzichten & inspiratie om verder te gaan op jouw weg.